Кількість
|
Вартість
|
||
|
ВЕТЕРИНАРНА ДІЄТА ДЛЯ СОБАК ПРИ ЦУКРОВОМУ ДІАБЕТІ
DIABETIC – це повнораціонний дієтичний корм для собак, що сприяє регуляції рівня глюкози в крові. Корм містить вуглеводи з низьким глікемічним індексом.
Показання
-
Цукровий діабет та кондиція тіла ≤ 6/9
-
Цукровий діабет та кондиція тіла ≤ 7/9, до досягнення контролю глікемії
Протипоказання
-
Ріст, вагітність/лактація
Контроль рівня глюкози
Спеціальна формула, яка допомагає контролювати рівень глюкози після вживання корму у собак із цукровим діабетом.
Високий вміст білка
Високий вміст білка у раціоні для підтримання м’язової маси (важливий показник для собак із цукровим діабетом).
Низький рівень крохмалю
Формула зі зниженим рівнем крохмалю.
РЕКОМЕНДАЦІЇ
DIABETIC рекомендується застосовувати як ветеринарну дієту для пацієнтів з діагностованим цукровим діабетом, поки не буде досягнуто контролю клінічних ознак та гіперглікемії.
Увага! При годуванні раціоном DIABETIC у собак значно підвищується чутливість до інсуліну. На початку застосування дієти рекомендується контролювати рівень глюкози в крові для корекції дози інсуліну.
Перед початком та/або продовженням використання дієти потрібна консультація ветеринарного лікаря. Початковий курс вживання сухого корму DIABETIC: 6 місяців.
Пам’ятайте, що тварині слід забезпечити постійний доступ до питної води.
РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА НОРМА
СКЛАД:
дегідратовані протеїни м’яса птиці, ячмінь, пшеничний глютен*, кукурудзяний глютен, рослинна клітковина, гідролізат білків тваринного походження, тваринні жири, буряковий жом, тапіока, риб’ячий жир, оболонка та насіння подорожника, фруктоолiгосахариди, мінеральні речовини, екстракт чорнобривців прямостоячих (джерело лютеїну). Джерела вуглеводів: ячмінь, тапіока.
ДОБАВКИ (на 1 кг):
харчові добавки: вітамін A - 15 500 MO; вітамін D3 - 1 000 MO; E1 (залiзо) - 33 мг; E2 (йод) - 3,4 мг; E4 (мiдь) - 10 мг; E5 (марганець) - 43 мг; E6 (цинк) - 125 мг; E8 (селен) - 0,05 мг. Консерванти. Aнтиоксиданти.
АНАЛІТИЧНІ КОМПОНЕНТИ:
сирий протеїн - 37,0%; сирий жир - 12,0%; сира зола - 5,3%; сира клітковина - 6,5%; крохмаль - 19,1%; загальні цукри - 0,55%; незамінні жирні кислоти - 2,07%.
*L.I.P.: білки, дібрані за принципом оптимальної засвоюваності